Awakenings Festival

"Festivalpoort geeft mij inzicht in wat er logistiek op het terrein gebeurt, waar de knelpunten liggen en waar de ruimtes. Op deze manier kan ik het gehele project elk jaar weer verbeteren. Een professioneel en betrouwbaar team met een vooruitziende blik"

- Jasper, Awakenings
Opdrachtgever: Monumental Productions

Datum: vanaf juni 2015

Gebruikte diensten:

• Poortwachters
• Terreinmanager
• Access tool
Bij Awakenings Festival, onze eerste opdrachtgever, zijn wij begonnen in 2015. Door te kijken naar de knelpunten van de voorgaande editie konden wij samen met de producent in 2016 een efficiëntere planning neerzetten, in de toekomst gaan we hiermee door. De inzet van ons personeel passen we aan op de planning. Vanaf week 2 werkten we met een terreinmanager, die door hevige neerslag belangrijk was bij het begeleiden van leveranciers. Hij trad ook hier op als ‘greenkeeper’ en zette zwakke plekken in het gras af om verdere schade te voorkomen.

Wachttijden kunnen grote druk uitoefenen op de voortgang. In 2016 hebben we daarom gewerkt met twee slagbomen. De twee doorgangen kunnen we flexibel gebruiken, dus de wachttijden worden korter. Onze camera’s gaven zowel de productie als onze poortwachters altijd zicht op de leveranciersingang en hoofdroute op het terrein. ‘Weten wie er binnen komt’ is dan eenvoudig en wij kunnen sneller werken omdat we uitrijdend verkeer zien aankomen. De routes die we elk jaar uitzetten op het terrein, helpen chauffeurs bij het vinden van de juiste locatie en verkorten de gemiddelde tijd die een leveranciers op het terrein is.