The Good Guyz

“De mannen van Festivalpoort denken na over wat ze doen en durven kritisch naar zichzelf te kijken, een fijne toevoeging aan de gehele productie. Streng als het moet, maar ook vriendelijk en gastvrij als het gaat om onze relaties, omwonenden en andere bezoekers. Als je het hebt over logistiek is het Gaasperpark misschien wel onze grootste uitdaging met 9 stages op zo’n kleine oppervlakte. Alle verkeer maakt gebruik van één lange route over het terrein. De terreinmanager van Festivalpoort benut de capaciteit van het terrein door verkeersstromen aan te sturen en zorgt er samen met ons voor dat alle partijen op een veilige, efficiënte en positieve manier hun werk kunnen doen.”

- Michael van Elswijk, The Good Guyz
Events (voor opdrachtgever The Good Guyz):
Datum: vanaf augustus 2015

Gebruikte diensten:

• Poortwachter
• Terreinmanager

Appelsap

The Good Guyz werkt voor Appelsap sinds de nieuwe locatie in het Flevopark met Festivalpoort. De leveranciersingang ligt aan een smalle weg, waar vrachtwagens niet kunnen passeren, hier coördineert de poortwachter het verkeer vanaf de poort.

In het Flevopark wordt veel gerecreëerd door de omwonenden. Zij vinden het lastig het park gedurende een week te missen, deze opdracht vraagt dan ook geduld, behulpzaamheid en vriendelijkheid. De poortwachter van Festivalpoort zal zijn werk niet uit het oog verliezen, maar past zich aan en neemt waar mogelijk de tijd om de (gedeeltelijke) afsluiting van het park aan de bezoekers te verklaren. Festivalpoort is dus niet alleen een verbetering van de logistiek, het is zeker mensenwerk.