Machinerie

"De machineriebeheerders van Festivalpoort zijn flexibel en ik hoef nergens meer naar om te kijken. We zijn erg blij dat we vanuit Festivalpoort één persoon kunnen inschakelen die de machines beheert, en die tegelijkertijd de logistiek en de veiligheid in de gaten houdt."

- Chris van Meer, Apenkooi

Waarom onze machinerie beheerders:


• Zorgt voor formulieren, regels en nummering
• Beheert de machinerie en gereedschappen
• Registreert alle in- en uitgiftes
• Behandelt schades
• Levert indien gewenst een schaderapportage achteraf
Onze machinerie beheerder beheert het rijdend materieel en gereedschappen. Wij registreren, voeren de planning uit, behandelen eventuele schades en staan in contact met de verhuurders.

De meeste evenementenorganisaties maken tijdens de opbouw en afbouw gebruik van heftrucks, hoogwerkers en andere machines. Festivalpoort beheert het machinepark en regelt alle in- en uitgiftes. Ook assisteren we in het geval van schades en defecten én onderhouden we het contact met de verhuurders. Aan de hand van de machinerieplanning stellen we machines beschikbaar aan de bestuurders. Tevens dragen we zorg voor een gedegen administratie van gebruikers, machines, schades en brandstofverbruik. Dit kan digitaal aan de hand van onze FestivalTool

Klik op een case om te zien waar onze machinerie beheerders hebben gewerkt: