Mojo

"Festivalpoort is voor mij de ogen op ons terrein - de terreinmanager regelt niet alleen de goede begeleiding van transporten maar houdt ook een scherp oog op de veiligheid en weet de productie goed te ondersteunen en ontzorgen. De professionele terugkoppeling en rapportage van Festivalpoort levert ons veel nieuwe inzichten op.”

- Derk Wantia, Mojo
Events voor Mojo:
Datum: vanaf 20 juni 2019

Gebruikte diensten:

• Poortwachter
• Terreinmanager

Down the Rabbit Hole


Dit terrein is logistiek erg uitdagend door de eenrichting rijroute die gehanteerd wordt op het terrein. Dit wordt goed aangegeven door bebording en onze terreinmanager is daar een uitstekende aanvulling op. Ook natuurbehoud is in dit mooie natuurgebied een aandachtspunt waar onze terreinmanager nauw op let.

Biddinghuizen


Alhoewel dit terrein is aangelegd voor grote evenementen, blijft de hoeveel transporten een grote uitdaging. Onze terreinmanagers leiden de verkeersstromen in goede banen en zorgen dat alle leveranciers snel en efficiënt kunnen laden of lossen. Werken volgens de ARBO normen is ook aandachtspunt waar onze terreinmanagers bovenop zitten, zo blijft het werk voor iedereen niet alleen leuk maar ook veilig!